Nieuws
Bij de tweede voorwedstrijd Sportacrobatiek D/E niveau heeft het acro duo Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit een zilveren medaille weten te behalen. Zaterdag 7 februari vond de tweede voorwedstrijd plaats in Eibergen. Drie teams van Exalto Sport kwamen op deze dag in actie.
 
Als eerste kwam het team bestaande uit Denise van Beek en Senne Ribbens in actie. Ze lieten een hele nette oefening zien, wat beloond werd met een 24,150 en een plaats in de regiofinale. In dezelfde categorie deden Sara van de Kuit en Danique van Beek mee. Door de zenuwen maakten ze een fout, waardoor ze genoegen moesten nemen met de twaalfde plaats.
In de middag was het team van Cheyenne Spruit, Sigrid Taal en Quinty van de Kolk aan de beurt. Door een val tijdens het inturnen konden zij helaas niet deelnemen aan de wedstrijd.
Als laatste kwam het team van Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit in actie. Zij lieten een mooie oefening zien, wat werd beloond met een 25,100. Ze mochten de zilveren medaille in ontvangst nemen en ook dit team heeft zich geplaatst voor de regiofinale op 7 maart.