Nieuws
Zaterdag 17 januari vond in Varsseveld de eerste voorwedstrijd Sportacrobatiek D/E niveau plaats. Vier teams van Exalto Sport namen deel aan deze wedstrijd. Het duo Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen.
 
Als eerste kwam het team, bestaande uit Sara van de Kuit en Danique van Beek, in actie. Zij lieten in de categorie E-junior een nette oefening zien. Met een puntentotaal van 23.650 werden zij zevende.
Denise van Beek en Senne Ribbens, ook uitkomend in de categorie E-junior, die pas vijf weken samen trainen, zetten een mooie oefening neer. Helaas mislukte een belangrijk onderdeel, waardoor ze genoegen moesten nemen met de 12e plaats.
 
Het andere Exalto Sport team kwam uit in de categorie D. Sigrid Taal, Cheyenne Spruit en Quinty van de Kolk, die dit seizoen als trio gestart zijn eindigden als vijfde. Hun oefening werd beloond met 24.250.
De laatste 2 teams kwamen uit in de categorie D-pupil.
Het team van Femke Houvast en Chelsey van de Kolk konden helaas door een blessure hun oefening niet laten zien. Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit lieten een bijna foutloze oefening zien en dat werd beloond met een puntentotaal van 25.500. Dit team eindigde als tweede.
 Zilveren_sportacrobatiek_duo_Exalto_Sport
 
Foto: Podium D-pupil. 2e plaats Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit