Nieuws
Afgelopen weekend vond in Beekbergen de tweede plaatsingswedstrijd voor de 6e divisie turnen dames plaats. Twee keer zilver, één keer brons en vijf finale plaatsen waren het resultaat voor de Exalto Sport turnsters.
 
Laura Vink, Louise Boel en Yara van Vliet moesten al vroeg in Beekbergen aanwezig zijn. Ze turnden een goede wedstrijd en dit resulteerde in een 6e, 9e en 10e plaats.
In de daarop volgende wedstrijdronde waren Hanne-Lise Hardeman, Janieck Westeneng, Merel van de Lagemaat, Maureen van Veldhuizen en Dana Hoekstra aan de beurt. De meiden turnden netjes maar hadden echter wat pech met de cijfers op vloer. Janieck legde uiteindelijk beslag op de 4e plaats en Hanne-Lise werd 11e. Mede door een goede uitslag bij de 1e plaatsingswedstrijd wisten deze meiden zich te plaatsen voor de regiofinale. De overige meiden moesten genoegen nemen met een 16e, 12e en 17e plek.
In het Jeugd 2 supplement H niveau kwamen Sara van de Kuit, Anne Zwakenberg en Ischa Hofstede in actie. Anne scoorde het hoogste cijfer op sprong en behaalde het tweede cijfer op zowel vloer als brug en daarvoor kreeg ze in het eindklassement de zilveren medaille omgehangen. Sara wist het derde cijfer op balk en vloer te scoren en mocht daarvoor de bronzen medaille in ontvangst nemen. Ook deze meiden leverde dit een finale plaats op. Ischa vond zichzelf terug op de 13e plaatst.
In de laatste wedstrijdronde van de dag mocht senior turnster Kelly de Haas haar beste oefeningen nog laten zien. Ze turnde een stabiele wedstrijd en dat werd beloond met een zilveren medaille en een finale plaats. De regiofinale van de 6e divisie zal 11 april in Ede plaatsvinden.