Nieuws

Afgelopen zondag vond op Moederdag de districtfinale van divisie 3 plaats in Amsterdam. Acht turnsters van P.i.T deden hier ook aan mee.
Rosan Schrama, Marit van Rabenswaaij en Kiara Muller konden zich kampioen van district mid west noemen. Marleen Epskamp en Larissa Vermeul werden tweede en Jeske Salakory mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Zes_medailles_en_drie_districtkampioenen_bij_Turnclub_P.i.T

Tijdens de eerste wedstrijd was het de beurt aan Naomi Evers en Marleen Epskamp (pupil 1 N3). Evers turnde een fantastische wedstrijd zonder grote fouten. De 12e plaats in een groot deelnemersveld was er voor Evers. Ook Epskamp maakt een groei door. Ondanks een aantal kleine foutjes wist zij alsnog met het zilver naar huis te gaan.
Ook Rosan Schrama (Jeugd E) liet zien grote klasse te hebben. Zij wist zich eerder al met een gouden medaille voor het NK te plaatsen, maar ook hier was zij terecht de beste van haar categorie.
Selina van de Kuit en Marit van Rabenswaaij (Pupil 2 N3) begonnen sterk met mooie brug oefeningen. Een zevende plaats was voor Van de Kuit boven verwachting. Van Rabenswaaij plaatste zich ook al eerder voor het NK.
Zondag liet iedereen achter zich en ontving de gouden medaille.

Jeske Salakory (Junior D) heeft op dit moment moeite met wat onderdelen. Deze wedstrijd ging dan ook boven verwachting met een bronzen medaille.
In de laatste wedstrijd waren de altijd weer stabiele turnsters Larissa Vermeul en Kiara Muller aan de beurt. Deze wedstrijd begonnen de dames sterk met scores van in de 15 punten op vloer!
Op sprong laten zij beiden als enige een sprong zien met de hoogste uitgangswaarde en ook op brug en balk horen zij toch wel bij de top. Muller werd ditmaal districtkampioen en haar vriendinnetje Vermeul mocht naast haar op de tweede plek komen staan.