Nieuws
Zaterdag 9 juni vonden de toestelfinales plaats van de vierde tot en met de zesde divisie, in Nijverdal. Dit is tevens ook de laatste wedstrijd van het seizoen. De Exalto Sport turnsters wisten acht medailles in de wacht te slepen.
 
In de eerste wedstrijd deed Janieck Westeneng mee. Zij had zich ingeschreven voor alle vier de toestellen en begon op het onderdeel brug. Zij draaide een nette oefening en turnde als een van de weinigen een kip in haar oefening. Vloer was Janieck haar lievelingsonderdeel en hoopte daar op een medaille. Helaas moest zij genoegen nemen met een vijfde plaats, 0,350 punten onder de nummer drie.
 
In de derde wedstrijd kwam Wendy Krautscheid in actie op de onderdelen sprong en brug. Op het toestel sprong heeft Wendy twee mooie sprongen uitgevoerd. Helaas was dit niet voldoende voor het sterke deelnemersveld dat koos voor moeilijkere sprongen. Op brug had Wendy haar titel te verdedigen. Zij turnde haar oefening zoals gepland, hierbij scoorde zij een 11.250. Met deze hoge score mocht zij nog een keer het goud in ontvangst nemen.
 
In de vierde wedstrijd kwamen Louise Boel, Laura Vink en Viënne Hartjes in actie op alle toestellen. Viënne heeft in het afgelopen wedstrijdseizoen bewezen dat zij een stabiele meerkamp turnster is en nam in deze wedstrijd wat meer risico. Viënne turnde voor het eerst een arabier flickflack op vloer. Ook op pegasus liet Viënne een nieuwe sprong zien en haalde hiermee het goud binnen net als op balk. Voor Laura en Louise was het een spannende wedstrijd, want zij turnden voor het eerst in het keuze niveau wat ook een vloeroefening op muziek betekent. Helaas moesten zij het zonder hun turnmaatje Yara van Vliet doen, die zich vlak voor de wedstrijd blesseerde. Laura draaide een hele goede wedstrijd en scoorde boven verwachting op alle vier de toestellen medailles. Ook Louise turnde een hele goede wedstrijd en ging met het goud er van door op brug. 
Wederom_medailles_Exalto_Sport 
Foto: Van links naar rechts: Wendy Krautscheid, Viënne Hartjes, Laura Vink, Louise Boel, Laura Engelen.