Nieuws
Het toernooi start in de eerste week van augustus, maar met de voorbereidingen zijn we al enkele weken geleden begonnen”, zegt wedstrijdleider Robbert van Hal.
“Elk jaar pakt de toernooicommissie uit met een thema. Dit jaar is het thema ‘Keep on smiling’. Of je nu wint of verliest; we blijven lachen! Met veel enthousiasme wordt ons tennispark en clubhuis aangekleed in de stijl van het thema.”
 
Toernooicommissielid Mathijs van Wincoop vult Robbert aan “Tijdens het toernooi proberen we zo flexibel mogelijk te zijn met het plannen van de wedstrijden. Naast sportiviteit vinden we het belangrijk dat we een gezellige sfeer creeren op het tennispark. Hiervoor komen spelers naar het Wonen Totaal 25+ Toernooi”.
Het Wonen Totaal toernooi kan ieder jaar rekenen op de trouwe sponsoren Bouwbedrijf Habe en Makelaardij Stroomberg. Ook vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage. Deze is van grote waarde voor het toernooi. Voor iedere tennisser een mooie uitdaging om je niveau te meten met anderen. Met een lach zegt Robbert: “We verwachten weer een gezellige week met mooie tenniswedstrijden, een leuk thema en op vrijdagavond de altijd iets te lekkere BBQ van de keurslager”.
Er kan nog worden ingeschreven voor het Wonen Totaal toernooi via www.toernooi.nl in de categoriën 4 tot en met 8.