Nieuws
Afgelopen weekend vond het NK 2e divisie plaats in Waalwijk. Vijf medailles waaronder vier Nederlandse titels was de ongekende score voor P.i.T.
 
Ilse Heuseveldt (jeugd N3) stond voor het eerst op een NK. Ze heeft controle gekregen over haar zenuwen waardoor haar turnwerk beter wordt gewaardeerd. Tijdens het NK allround turnde ze netjes en stabiel. Ze werd heel knap achtste van Nederland met een veel te laag cijfer voor brug. Op zondag nam ze revanche en pakte met ruime afstand de gouden titel op dit toestel!
Vier_Nederlands_Kampioenen_bijTurnclub_P.i.T 
Marit van Rabenswaaij (jeugd D) turnde drie toestellen goed, waardoor ze tweede stond in het klassement. Met een hele goede vloeroefening had ze kans op de titel. Tot ieders grote schok viel Marit tijdens haar eerste serie en niemand dacht dat het überhaupt nu nog genoeg zou zijn voor podium. Gelukkig had ze redelijk wat voorsprong opgebouwd en viel haar score op vloer mee waardoor ze allround brons pakte! Op zondag turnde Marit nog twee toestelfinales. Op vloer werd ze netjes vijfde. Op brug scoorde ze veruit de meeste punten en pakte alsnog een o zo gewenste titel !
 
Rosan Schrama (junior C) ging als een trein het afgelopen weekend. Ze pakte twee gouden titels mee! Met bijna een punt verschil pakte ze op zaterdag het goud allround en op zondag bleek ze ook van een klasse apart op de toestelfinale brug. Ook hier pakte ze ruimschoots goud.
 
Britt turnde zaterdag ook in deze wedstrijd en probeerde de pijn van haar rugblessure te vergeten. Ze begon steengoed op sprong, maar bij haar laatste toestel vloer verzwikte ze helaas behoorlijk haar enkels bij het inturnen. Ze heeft haar wedstrijd niet kunnen afmaken, wat een pech heeft deze turnster moeten doorstaan. Onder de turnsters, trainers en ouders is Britt een zeer gerespecteerd turnster vanwege haar wilskracht, krachtige turnwerk en doorzettingsvermogen. Ze had meerdere medaillekansen die ze door pech helaas niet kon benutten. Ook deze nare dingen horen helaas bij de sport.