Nieuws
Met dit tennisracket moet ik wel een bal kunnen raken’, zegt een lachende Richard van de Pol van Mobiliteitscentrum Van der Werf. Samen met de nieuwe wedstrijdleiding worden de puntjes op de ‘i’ gezet voor het 25-plus tennistoernooi dat wordt gehouden op het park in Lunteren van 5 t/m 11 augustus.
 
Van_der_Werf_Peugeot
Foto: v.l.n.r.: Mathijs van Wincoop, Richard vd Pol en Robbert van Hal.
 
Richard vervolgt met: “We sponsoren het tennistoernooi van tennisclub Lunteren al weer heel wat jaartjes. Het unieke van dit toernooi is de gezelligheid en aankleding op het park, elke avond zijn er wel hapjes voor de spelers en toeschouwers”.
“We haken daar goed op in”, zegt Mathijs van Wincoop van de wedstrijdeleiding. “Want dit jaar is het thema van het toernooi ‘Lunteren op rolletjes’. We hebben nog steeds de jaarlijkse barbeque op vrijdagavond welke gratis is voor alle deelnemers. Het mooie van deze tennisclub zijn de vrijwilligers, naast de sfeercommissie en vele andere vrijwilligers zetten zij zich de gehele week in voor alle deelnemers tijdens het toernooi”.
“Ja”, vult toernooidirecteur Robbert van Hal aan: “we moeten de deelnemers het zo veel mogelijk naar het zin maken qua planning van de wedstrijden maar ook tijdens de avonden van de wedstrijden zelf.”
 
Men kan zich nog inschrijven voor het 25-plus Van der Werf toernooi Lunteren in de categoriën 4 tm 8, tot 30 juli via www.toernooi.nl