Nieuws
Het bestuur van TCL(Tennisclub Lunteren) heeft met tennisschool ‘Vallei Tennis Trainingen’ een samenwerkingsovereenkomst getekend.
Dit is de nieuwe onderneming van Erik de Bakker, die momenteel de tennistrainingen bij TCL verzorgt. Tot voor kort was Erik in dienst van ‘Orange Tennis’, die besloot te stoppen met haar activiteiten.
Vallei_Tennis_Trainingen_nieuwe_tennisschool 
Het contract behelst dat ‘Vallei Tennis Trainingen’ zich voor minimaal één seizoen aan TCL verbindt. Erik zal m.i.v. 1 april 2018 de trainingen gaan verzorgen. Tevens zal de tennisschool nauw betrokken worden bij diverse jeugdactiviteiten en andere events om het tennispark en de vereniging onder de aandacht te brengen.
Voorzitter Gert-Jan van der Werf: “Door de samenwerking met Erik de Bakker in het afgelopen jaar, weten we wat we aan hem hebben. Erik is een deskundige trainer, enthousiast en heel betrokken bij onze vereniging. We wilden graag met hem verder.”
 
Ook Erik de Bakker gaat graag door bij TCL. “Ik ben blij met het vertrouwen van de club. Ik blijf de hoofdtrainer bij TCL en zal daarnaast kijken of er op termijn een andere collega bij kan komen. Met een mooi pakket aan tennislessen, competitietrainingen en jeugdactiviteiten, hoop ik me nog lang voor TCL in te zetten.’’