Nieuws
Zaterdag 2 december turnden junior turnster Jesmé Dokter en senior turnsters Debbie Leeftink, Linde Steinbusch en Larissa Vermeul in Doetinchem de eerste plaatsingswedstrijd in de tweede divisie. Zowel Jesmé als Debbie wisten daarbij een mooie bronzen medaille te behalen.
Twee_maal_brons_Exalto_Sport 
Trnster Jesmé Dokter beet de spits af door als allereerste haar vloeroefening te turnen. Dit deed zij heel netjes wat beloond werd met een mooie tweede score van 11.350 pnt. Ook op sprong scoorde ze het tweede cijfer namelijk 12.000 pnt. In het meerkamp klassement eindige Jesmé op het podium met een derde plek.
In dezelfde wedstrijdronde turnden in de andere baan de senioren. Voor Debbie Leeftink was dit na een aantal jaar sportacrobatiek gedaan te hebben weer haar eerste turnwedstrijd. Debbie turnde een nette wedstrijd met vooral een strak uitgevoerde sprong die gewaardeerd werd met een derde score van 12.350 pnt. Debbie sloot haar wedstrijd af met een mooie bronzen medaille.
 
Voor Larissa Vermeul was deze wedstrijd haar debuut als senior in de tweede divisie. Larissa turnde een hele nette wedstrijd waarbij zij ook weer nieuwe turnelementen liet zien, onder andere op vloer waar zij een derde score van 11.850 pnt kreeg.
Ook Linde Steinbusch turnde een nette wedstrijd met vooral een stabiele balkoefening die beoordeeld werd met een score van 10.550. In het totaalklassement eindigde Linde op een nette 14e plaats. Op 20 januari staat voor deze vier turnsters de tweede plaatsingswedstrijd op het programma in Hellendoorn. Hier wordt de uiteindelijke doorstroming naar de landelijke ¼ finale bepaald.
 
 
 
Foto 1: Trainer met assistent en turnsters. Van links naar rechts. Lara Steinbusch, Debbie Leeftink, Larissa Vermeul, Jesmé Dokter, Linde Steinbusch en Tieze van den Elsen.