Nieuws

De derde plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie turnen dames vond plaats in Beekbergen. Tessa Hermsen en Fleur van Haveren hebben beiden, namens Exalto-Sport, een bronzen medaille weten te behalen.
In de tweede wedstrijdronde van de dag kwamen Ilse van Haveren, Tessa Hermsen en Stevie Waalewijn in actie. Ilse turnde goed en werd uiteindelijk 9e. Helaas werd bij Stevie de fouetédraai op de balk afgewaardeerd en dit heeft haar veel punten gekost. Zij vond zichzelf terug op de 5e plek. Tessa turnde een zeer strakke balkoefening en behaalde hierop 11,35 punten, wat het hoogste cijfer was. Zij mocht mede daardoor verrassend het brons in ontvangst nemen.

Brons_voor_Exalto_Sport

In de derde wedstrijdronde wisten Merjem Hadi (9e) en Jadzia van Prehn (8e) bij de junioren niet voor een verrassing te zorgen. Else van der Hee had wel haar dag en turnde veel beter dan bij de voorgaande wedstrijden, ze werd verdiend 6e. In het keuze niveau jeugd 2 behaalde Fleur van Haveren een eerste plaats op de onderdelen sprong en vloer en kreeg uiteindelijk de bronzen medaille omgehangen.