Nieuws
Voor de turnsters van de 1e selectie van Exalto Sport was het een belangrijk wedstrijdweekend. Larissa Vermeul wist zich te kwalificeren voor de halve finale van de 2e divisie. Helaas verliep de districtsfinale 3e divisie moeizaam en werden de vijf Exalto Sport turnsters uitgeschakeld.
 
Zzondag mochten de junior turnsters Larissa Vermeul en Jesmé Dokter starten aan hun kwartfinale in Zierikzee, net als de senior turnster Linde Steinbusch. Larissa startte goed op het toestel sprong met een 12,10. Jesmé wist op dit toestel ook een mooie score te behalen (11,95). Larissa turnde haar brugoefening goed uit en bleef ook op de balk staan. Zij eindigde met 45,80 punten op een 6e plaats en wist zich daarmee te kwalificeren voor de halve finale. Jesmé liet een punt liggen op balk en eindigde op een 18e plaats. Linde Steinbusch turnde een goede wedstrijd, maar waren haar concurrenten te sterk. Ondanks een 11,833 voor het onderdeel vloer, eindigde Linde op een 25e plaats.
 
De districtsfinale van de 3e divisie werd op zaterdag geturnd in Hengelo. De kanshebbers Stevie Waalewijn en Céline Labrie gingen beide op hun laatste toestel onderuit. Stevie viel tijdens haar oefening hard op de balk, waardoor zij uit haar ritme was en nog twee vallen moest incasseren. Haar 11,90 voor zowel sprong als brug bleek niet genoeg voor kwalificatie. Céline moest 3 keer een val incasseren bij het toestel brug, waardoor zij genoegen moest nemen met een plaats onderin het klassement. Lara Steinbusch, Yuwei van Middendorp en Marijne Vermeulen hadden zich als laatste gekwalificeerd voor de districtsfinale. Helaas konden deze turnsters niet zorgen voor een verrassing.