Nieuws
Maaike Diepeveen (Turnclub P.i.T) heeft een topwedstrijd geturnd op het NK bij de jeugd 1e divisie ! Op vloer een plaatje van een oefening, haar tsukahara's op sprong gingen veel beter dan verwacht, een balkoefening om in te lijsten en een brugoefening die wilskracht uitstraalde! Ze werd, met een minimaal verschil van de nummer 3, vierde van heel Nederland!
 
Maaike sloot het weekend op zondag af met twee toestelfinales, sprong en brug. Op sprong deed zij een sprong die zij zelfs in de trainingen nog nooit eerder alleen gedaan had. Hij was zo goed dat ze hiermee zelfs turnsters achter zich liet die deze sprong al het hele seizoen beheersen! Ze werd knap vierde.
Op het toestel brug ging het niet zo lekker als gehoopt en liet dure punten liggen. Ze werd zesde op dit toestel.
 
Of Tina Hooijer als junior aan het NK 1e divisie mee zou kunnen doen was drie weken geleden nog de vraag. Toen kwam zij namelijk net uit het gips! Tina begon goed op vloer en turnde al haar series zelfs al weer aardig op volle kracht! Op sprong werd de laatste training toch gekozen voor een makkelijke sprong (overslag heel) omdat tsukahara nog nét te vroeg was. Op brug liet ze weer een nieuwe oefening zien en die lukte! Een hele knappe 23e plaats voor Hooijer.