Nieuws
Afgelopen weekend stonden acht turnsters van turnclub P.i.T op de halve finale NK divisie 2 en 3. Maar liefst zes turnsters plaatsten zich voor de halve finale en ook werd er goud, zilver en brons meegenomen naar huis.
Turnclub_P.i.T_behaalt_landelijk_eremetaal 
Foto: Lieke Snoijink (2e plaats)
 
Zaterdag 1 april beet Lieke Snoijink (Pupil 2 N3) het spits af. Zij turnde een mooie wedstrijd en greep hiermee naar de zilveren medaille. Daantje de Vries (Jeugd N4) liet punten liggen op brug waardoor het podium net buiten haar bereik kwam, maar een mooie 5e plaats zorgde wel voor een NK ticket en een toestelfinale sprong!
Ook Shin van Voorthuizen (Jeugd E) wist met haar 5e plaats een NK ticket in de wacht te slepen. Ook werd zij eerste op vloer met als gevolg een toestelfinale.
Jasmijn Middelman (Junior D) kwam tekort om mee te doen voor de finaleplaatsen.
 
Zondag 2 april kwam Izzie Schardijn (Pupil 1 N2) aan de beurt. De concurrentie is enorm hoog in dit niveau, maar Izzie liet zich niet imponeren. Ze turnde een mooie wedstrijd en pakte de bronzen medaille! Toestelfinales op rek, balk en vloer waren een mooie bonus.
Marleen Epskamp (Jeugd D) begon met een kostbare val van balk en turnde niet optimaal ondanks een mooie brugoefening!
 
Kiara Muller en Sofie van Elst (Junior C) turnden beide in een andere baan, maar lieten prestatie na prestatie zien. Sofie heeft enorm veel vorderingen laten zien na haar promotie vanuit de derde divisie. Ze werd 5e en behaalde ook een toestelfinale balk.
Kiara liet zien de beste te zijn deze wedstrijd. Ze pakte knap goud en behaalde net als Sofie een toestelfinale op balk.