Nieuws
Aanstaande zaterdag 20 mei wordt voor de 23e keer het Rabobank Tournament U13 georganiseerd op sportpark De Wormshoef. Het is de toernooicommissie gelukt om een het sterkste deelnemersveld ooit samen te stellen met enkele internationale topploegen.  
Nederlandse betaald voetbal organisaties als FC Groningen, ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en FC Utrecht gaan proberen de wisselbeker in de wacht te slepen. Zij hebben geduchte tegenstad van internationale topclubs als KSC Lokeren, Club Brugge, Aberdeen FC en Sparta Praag. In totaal zullen 16 deelnemers het gedurende dag tegen elkaar opnemen en proberen de trofee te winnen, die vorig jaar in handen viel van FC Groningen.
Topvoetbal_tijdens_23e_Rabobank_Tournament_U13
De eerste wedstrijden worden gespeeld om 09.00 uur en de finale vangt aan om 17.15. Na de finale volgt de prijsuitreiking, waarbij elk elftal een prijs uitgereikt krijgt en waarbij ook de ‘beste speler’ en de ‘beste keeper’ van het toernooi worden gehuldigd. Bekende winnaars van deze prijzen uit het verleden zijn Vurnon Anita (inmiddels Newcastle United), Youness Mokhtar (PEC Zwolle) en Oussama Tannane (AS Saint-Etienne).
Gemiddeld komen er rond de 1.000 bezoekers naar Lunteren, zoals familie van spelers, teambegeleiding en steeds vaker voetbal liefhebbers in het algemeen. Voor de internationale deelnemers wordt onderdak geregeld bij gastouders, maar ook bij Hotel De Wormshoef, Top Parken en Hotel Belmont. In totaal werken meer dan 80 vrijwilligers mee om het Rabobank Tournament U13 een succes te laten worden.
Meer informatie rondom het Rabobank Tournament U13 vindt u op www.rabobank-tournamentU13.com of op de Facebook pagina van het toernooi.