Nieuws
Na de cruciale 5-1 overwinning op directe concurrent Bemmel is TC Lunteren Heren 2 zaterdag op de voorlaatste speelronde onbereikbaar voor de achtervolgers geworden. Het kampioenschap en daarmee de promotie naar de 2e klasse is hiermee een feit.
Het team bestaande uit Richard Hooijer, Sjoerd de Jong, Marcel van de Hudding, Elbert Schreuder en Gert-Jan van Ee had zaterdag aan drie punten genoeg om het kampioenschap af te dwingen.
 
De eerste twee singelpartijen (Sjoerd en Marcel) monden al snel uit in een eenvoudige overwinning voor TCL, waarna er nog één overwinning nodig was om het kampioenschap definitief binnen te slepen.
Het warme weer was er mede debet aan dat de derde singel (Elbert) een waar fysiek slagveld werd en uiteindelijk na 2.5 uur spelen na een heroïsch gevecht met 7-6 winnend werd afgesloten door de tegenstander. De vierde singel(Richard) bleek cruciaal en werd eenvoudig gewonnen waarna de champagne ontkurkt kon worden en het kampioenschap een feit was! De dubbels waren vervolgens een formaliteit, maar hongerig als het team is werden ook deze beiden gewonnen door TCL.