Nieuws
Het eerste heren zondag team speelde afgelopen weekeinde zijn eerste thuiswedstrijd. De mannen van Hercules Utrecht waren naar Lunteren gekomen. In een lekker weertje werd eerst genoten van het traditionele koffie met gebak.
 
Na het tossen van een munt mocht Gertjan van der Werf de 1e single spelen. Dit ging met horten en stoten. Na de 1e set gewonnen te hebben, kwam hij de 2e set met 5-1 achter. Uiteindelijk ging de 2e set en daarmee de partij ging toch nog naar Gertjan. Mark Gerritsen speelde heel wat constanter. Hij won zijn pot met 6-2 6-2 en daarmee was het 2e punt binnen.
Hein van Beek lukte het niet om zijn single te winnen. Hein haalde alles uit de kast, maar het mocht niet baten. Brant van der Kuur liet zijn tegenstander alle hoeken van de tennisbaan zien, het 3e punt was voor Lunteren binnen.
 
Op naar de dubbels. Gertjan had al zijn kruit verschoten, maar gelukkig was daar ook nog Bob Buijs. Samen met Mark Gerritsen speelde hij de 1e dubbel. Dit leek op een soort van strafexpeditie voor de mannen van Hercules. Binnen het uur stond de uitslag van 6-0 6-1 op de borden en was het 4e punt binnen.
Brant en Hein hadden het een stuk zwaarder. Nadat zij de 1e set knap pakten, veranderden de mannen van Hercules hun tactiek. Dit wierp zijn vruchten af, want de 2e set ging naar Hercules. Een supertiebreak moest de beslissing brengen.
Bij de toeschouwers was er nogal wat consternatie en al snel bleek dat de echte scherpte wel bij Hein en Brant was en niet bij de toeschouwers. Met knappe rally’s wisten zij de supertiebreak binnen te slepen en daarmee het 5e punt voor Lunteren.
Dit geheel tegen de verwachting van de toeschouwers in, die kennelijk toch een paar Lunterse punten over het hoofd hadden gezien. Met de mooie eindstand van 5-1 gaan de Lunterse mannen volgende week met vertrouwen naar Leusden toe.