Nieuws
 Zaterdag 2 januari turnden de heren uit de herenselectie van Exalto Sport hun eerste wedstrijd van het net begonnen nieuwe jaar. Op het kersttoernooi in Nijmegen wisten de 10 jongens in totaal maar liefst 25 medailles en een beker te bemachtigen.
De zes jongste jongens namen deel aan de teamwedstrijd. In twee teams van drie turnden zij hun oefeningen. Het jongste team, bestaande uit Micha van Ginkel, Dani Voorneveld en Tygo Sluiman, wist met ruim 10 punten voorsprong op de nummer twee het goud te winnen. Het andere team, bestaande uit Stijn Deddens, Marnick Witter en Lucas Veer, liet ook mooie oefeningen zien en eindigde daarmee op de derde plaats.
De vier oudere heren van Exalto Sport konden op elk toestel apart een medaille behalen. Pieter van Norel wist op vloer en brug de gouden medaille te winnen. Op de andere vier toestellen werd hij tweede. Ook Tieze van den Elsen sleepte op zes toestellen een medaille binnen: vijfmaal goud en eenmaal zilver. Alexander Lens, die dit jaar voor het eerst bij de oudere jongens mee turnt, kwam op vier toestellen uit. Op alle toestellen wist hij een zilveren medaille te winnen. Ook Max Koops liet zien de vijf toestellen waar hij op uit kwam te beheersen en won een bronzen en twee gouden medailles.
Succes_voor_turners_Exalto_Sport
Groepsfoto met alle winnaars. Achterste rij van links naar rechts: Alexander Lens, Pieter van Norel, Max Koops en Tieze van den Elsen. Voorste rij van links naar rechts: Micha van Ginkel, Lucas Veer, Dani Voorneveld, Tygo Sluiman, Marnick Witter en Stijn Deddens. Fotograaf: Danielle van den Ham.