Nieuws
Tijdens de clubteam wedstrijden in district oost zijn vier teams van ‘Exalto Sport’ in de prijzen gevallen. Eenmaal goud, twee maal zilver en één keer brons waren het resultaat van de eerste wedstrijddag van het nieuwe turnseizoen.
 
Zaterdag 4 november kwamen de turnsters van Exalto Sport uit de 3e t/m 5e divisie voor het eerst dit seizoen in actie tijdens de clubteam wedstrijden in Beekbergen.
 
In het jeugd 1 D1 niveau nam een team van vier turnsters deel aan de wedstrijd. Marit Goor en Floor Versteeg vormden met Lu Kai van der Goot en Kiki van Dodeweerd een team. Het team turnde sterk en scoorde met name hoog op de onderdelen balk en vloer. Dit leverde het team een zilveren medaille op.
 
In supplement D kwamen twee teams van Exalto Sport in actie. Eén team samengesteld uit junior turnsters uit de 3e divisie en één team samengesteld uit senior turnsters uit de 4e divisie.
Bij de senioren turnde Fleur van Haveren individueel sterk op alle onderdelen. In het junioren team scoorde Yuwei van Middendorp hoog op alle toestellen. Het junioren team eindigde knap op de tweede plaats. Het senioren team legde beslag op een mooie derde plaats.
 
Team supplement E bestond uit het maximale aantal turnsters. Voor één van de zes dames was deze eerste wedstrijd van het seizoen ook gelijk de laatste wedstrijd. Anne Zwakenberg besloot begin dit seizoen na veel overwegingen om te stoppen de turnsport. Om haar turncarrière toch op een leuke manier af te sluiten is zij overgehaald om met haar turnvriendinnen nog deel te nemen aan de teamwedstrijd. Wat een goede keuze bleek te zijn. Het team noteerde de hoogste scores op de onderdelen brug, balk en vloer. Alleen op sprong scoorde een ander team 0,15 pt. hoger. Daarmee stelden ze een eerste plek veilig en mochten zij op de hoogste trede van het podium gaan staan.
Succesvolle_start_turnseizoen_Exalto_Sport 
Foto: Team Jeugd 1 D1. Van links naar rechts: Kiki van Dodeweerd, Floor Versteeg, Marit Goor en Lu Kai van der Goot.
Fotograaf: Exalto Sport