Nieuws
De turnsters van turnclub P.i.T kwamen zaterdag 24 november in actie in Culemborg. LiekeT (pre instap N3) en Caitlin (pupil 1 N3) beten de spits af. Lieke turnde een prachtige wedstrijd en kreeg welverdiend de gouden medaille omgehangen. Caitlin (doorgestroomd vanuit de D3) heeft ontzettend veel geleerd in het afgelopen jaar. Door de spanning turnde Caitlin een beetje ingehouden, wat voor een paar onnodige foutjes zorgde. Maar deze prachtige turnster wist zichzelf desondanks naar de 6e plaats te turnen!
Succesvolle_eerste_voorronde_Turnclub_P.i.T 
Quinty en Anna (pupil 2 N3) begonnen hun wedstrijd op balk, met gezonde spanning. Beiden moesten helaas 1x de balk vroegtijdig verlaten. Op brug behaalde Anna een persoonlijk doel en Quinty haalde op dit toestel zelfs het derde hoogste cijfer. In de meerkamp is Anna (doorgestroomd vanuit de D1) op een 13e plaats geëindigd en Quinty kreeg de bronzen medaille omgehangen. LiekeC (jeugd N4) turnde in dezelfde wedstrijdronde en liet een práchtige brugoefening zien met hoge opzwaaien. Dit werd beloond met ruimschoots het hoogste cijfer in haar categorie. Lieke (ook doorgestroomd vanuit de D1) kreeg de gouden medaille omgehangen.
Jessie (pupil 2 D1) begon op sprong met 2 super sprongen, helaas liet ze op balk wat puntjes liggen met een val. Ze heeft de 17e plaats behaald. Cheyenne (instap D1) startte haar wedstrijd op balk en zette daar een mooie oefening neer. Ook had ze een plaatje van een brugoefening. Cheyenne behaalde een knappe 5e plaats.
 
In wedstrijd drie was het de beurt aan de bovenbouw van divisie 3. Kim (junior D) turnt op brug steeds netter en vandaag behaalde ze op dit toestel zelfs het hoogste cijfer, net als op vloer. Op balk ging Kim de mist in en dit heeft haar helaas een podiumplaats gekost. Jasmijn (senior C) blesseerde vrijdag op een ongelukkige manier haar teen en kon daardoor alleen brug turnen. Sofie (ook senior C) turnde een plaatje van een balkoefening, ondanks een val. Ze haalde op dit toestel het hoogste cijfer in haar categorie. Sofie kreeg in de meerkamp de gouden medaille omgehangen. LiekeS en Jaël (jeugd E) turnden wisselend. Lieke behaalde een persoonlijk doel op vloer en Jaël wist zich op sprong naar het tweede hoogste cijfer te turnen. Jaël werd uiteindelijk 4e en Lieke kreeg een mooie bronzen medaille.
 
 
In wedstrijd vier turnde Norely (senior D) een goede wedstrijd. Ze heeft op elk toestel een doel behaald en op vloer vooruitgang laten zien qua uitstraling. Ze is 14e geworden.
In de laatste wedstrijdronde kwamen ook de Jong Talent-dames in actie. Zij hebben fantastisch geturnd en naast het feit dat het heel knap is wat zij hebben laten zien, waren ze ook heel schattig om naar te kijken! De Jong Talent-dames wisten de andere turnsters achter zich te laten en eindigden allemaal in de top. Jaeda eindigde op het hoogste podium en kreeg goud, Nikki kreeg het zilver, Kaily kreeg het brons en Ilana werd met een geweldige score van 14,400 op balk 4e.