Nieuws
Afgelopen weekend werd in Beekbergen de tweede plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen dames georganiseerd. Voor ‘Exalto Sport’ kwamen maar liefst 12 turnsters in actie. Met als resultaat drie keer zilver en één keer brons.
Succesvolle_4e_divisie_wedstrijd_exalto 
In het pupil 2 D1 niveau turnden Marit Goor en Floor Versteeg een mooie wedstrijd. Marit turnde sterk op brug (13 punten) en balk (12 punten) en kon de zilveren medaille in ontvangst nemen. Floor scoorde het hoogste cijfer op sprong maar liet helaas punten liggen op balk en werd uiteindelijk zevende.
Bij de junioren supplement E kwamen acht turnsters in actie. Ilse van Haveren turnde een stabiele sterke wedstrijd en eindigde daarmee op een mooie tweede plaats. Eline van Ieperen liet punten liggen op balk maar scoorde hoog op vloer en brug en kreeg de bronzen medaille omgehangen. Emma Gevers turnde een nette wedstrijd en eindigde op een vijfde plaats. Annelot Groot Enzerink, Tessa Hermsen, Fabienne van den Berg, Manou Maliepaard en Fleur Schuur bezetten uiteindelijk de negende t/m de dertiende plaats.
In het senioren niveau in de laatste wedstrijdronde wist Wendy Krautscheid voor een verrassing te zorgen door onverwacht het zilver te winnen. Fleur van Haveren had pech op balk maar scoorde het derde cijfer op vloer en eindigde op een zevende plaats.
 
Afgelopen weekend werd in Breda de eerste kwalificatiewedstrijd Turnen Dames voor de 1e divisie gehouden. Annelies van Dijk kwam in actie in de Juniorcategorie en eindigde op een tiende plaats. Haar sprong werd beloond met een 12,875 en liet zij een mooie brugoefening zien en scoorde daarvoor een 10,80. In maart wordt de 2e kwalificatie gehouden.