Nieuws
Vorig weekend begon bij de tennisvereniging (TCL) in Lunteren de voorjaarscompetitie. Door het mooie weer werd het een prachtige start om lekker buiten te tennissen. Zoals gebruikelijk was er door de teamleden voor zelfgebakken taart gezorgd. Na de kennismaking met koffie en appeltaart begonnen de wedstrijden.
 
Het eerste team gemengd dubbel van de zaterdag ging goed van start. De tegenstander uit Tiel had er een zware dobber aan. Sanneke van de Kamp en Jeanet Hoving bleven in hun damesdubbel geconcentreerd spelen en wonnen met 6-0 en 6-1 van de dames uit Tiel. Bij de herendubbel werd de eerste set door Rob Keijman en Erik Zonneveld dik gewonnen met 6-2, maar in de tweede set werd het spannend. Uiteindelijk wisten de Lunterse heren met 7-5 de tweede set naar zich toe te trekken.
 
Vervolgens stonden er twee mixpartijen op he tprogramma. Jeanet en Erik moesten behoorlijk aan de bak tegen het goed spelende mix-duo uit Tiel. Met 6-3 en 6-4 konden de Lunteranen de wedstrijd in hun voordeel beslissen. Ook de mix van Sanneke en Rob verliep goed. Zij wisten met 6-3 en 6-2 de wedstrijd te winnen. Hierdoor werd de eindstand van deze eerste wedstrijd 4-0. Mooie cijfers om het competitieseizoen te beginnen.