Nieuws
Ook in Culemborg hebben negen meiden van P.i.T goed gepresteerd afgelopen weekend.
Maar liefst zes medailles werden er mee naar huis genomen waarvan drie op hetzelfde podium!
 
In de eerste wedstrijdronde was het de beurt aan Denise Rebergen en Amber van der Molen (Jeugd D2). Maar liefst 31 deelnemers in deze categorie, toch hielden de meiden zich heel erg goed staande op sprong, brug en vloer. Op balk ging het echter behoorlijk mis waardoor er weer veel punten ingeleverd werden. Toch werd Amber 11e en Denise nog knap 16e !
 
In de tweede wedstrijdronde turnden Lieke Snoijink en Jaël Zuidema (Pupil 2 N3).
Lieke en Jaël lieten beide een foutloze wedstrijd zien. Lieke liet een plaatje van een balk oefening zien en scoorde maar liefst 15.500 punten op dit toestel. Ook Jaël liet een balkoefening zien die de trainers van haar kennen tijdens de trainingen en behaalde ook een mooie score van 14.800. Beide meiden wisten knap het podium te behalen. Lieke pakte het goud en Jaël werd knap 3e!
 
In dezelfde wedstrijd ronde turnde op de andere baan ook Jeugd N4. Daantje de Vries en Emma van Eden. Helaas kon Steffanie Bos niet deelnemen aan de wedstrijd door ziekte.
Daantje en Emma turnden beide een goede wedstrijd. Emma behaalde voor haar nette balkoefening een hoge score van 13.800. Helaas liet Daantje op dit onderdeel wat punten liggen. Daantje liet een prachtige vloeroefening zien en liet haar concurrentie op dit toestel ver achter zich. Daantje ging naar huis met een bronzen medaille. Met een klein verschil van 0.243 behaalde Emma net geen podiumplaats en werd 4e.
 
Nathalie Haanstra, Lieke van Cleef en Femke Brouwer (Pupil 1 D1) turnden in de laatste ronde hun wedstrijd. Alle drie hebben ze een wedstrijd neergezet zonder grote fouten. Hier en daar werden de trainers verrast door de cijfers van de jury maar dat mocht de pret niet drukken want het podium kleurde roze. Nathalie pakte het goud, Lieke het zilver en Femke het brons van de 22 deelnemers in hun categorie!