Nieuws
Bij de regiofinale 5e divisie turnen dames is Annelot Groot Enzerink afgelopen zaterdag regiokampioen geworden in het Jeugd 2 niveau. Fabienne van den Berg en Eline van Ieperen wisten beiden nog een zilveren medaille in de wacht te slepen.
 
In de tweede wedstrijdronde van de dag mochten Annelot Groot Enzerink en Fabienne van den Berg in actie komen in baan 2. Beiden turnden een sterke wedstrijd en scoorden met name hoog op het onderdeel balk. Annelot wist Fabienne uiteindelijk met 0,2 punten voor te blijven en kreeg de gouden medaille omgehangen en mag zich nu regiokampioen noemen. Fabienne mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen en beiden turnsters moeten volgend seizoen vanwege hun goede prestaties en podiumplaatsen promoveren naar de 4e divisie.
In de derde wedstrijdronde kwamen Eline van Ieperen en Emma Gevers in actie in het junior niveau. Emma leek de wedstrijd iets minder goed te starten op het onderdeel sprong, maakte echter een hoop goed met een mooie score voor balk en vloer en werd uiteindelijk 13e. Eline van Ieperen maakte geen fouten scoorde hoog voor alle onderdelen en mocht uiteindelijk de zilveren medaille mee naar huis nemen. Ook zij moet volgend seizoen verplicht promoveren naar de 4e divisie.
Annelot_Groot_Enzerink 
Foto: Annelot Groot Enzerink en Fabienne van den Berg.
Fotograaf: Claudia van Mechelen