Nieuws
Zaterdag 9 februari turnden de eerste divisie turnsters hun eerste kwalificatie. Vier turnsters van P.i.T kwamen in actie bij de junioren en senioren. Allemaal plaatsten zij zich direct al ruim voor de halve finale NK en zowel bij de junioren als senioren werd er zilver mee naar huis genomen.
 
Ilse Heuseveldt en Sofie Radstaake (Junior B ) beten het spits af op vloer. Ilse turnde een stabiele wedstrijd met als hoogtepunt haar nieuwe acrobatische serie op balk die lukte. Op dit toestel was zij ook veruit de beste. Ook de andere toestellen waren goed genoeg om de zilveren medaille af te dwingen. Sofie begon met een grote fout op vloer, maar herpakte zich enorm goed op de andere toestellen. Op balk turnde ook zij een nieuwe acrobatische serie met succes. Ondanks dat Sofie nog best wat punten liet liggen deze wedstrijd werd zij toch 6e en behaalde zij al ruimschoots een ticket voor het halve NK.
P.i.T_start_eerste_divisie_seizoen_met_landelijk_eremetaal 
Rosan Schrama en Marit van Rabenswaaij (Senior A) sloten de dag weer af voor P.i.T. Beide turnsters wisten op balk enorm goed te presteren. Marit werd 1e en Rosan 2e op dit toestel. Op sprong en brug turnden zij stabiel en netjes. Op vloer mogen beide meiden hun D score nog proberen op te krikken om ook op dit toestel ook echt mee te kunnen doen. De concurrentie bij de senioren A is enorm, des te trotser was de club op de zilveren medaille van debutante Marit en de 7e plaats van Rosan. Ook deze turnsters plaatsten zich met één kwalificatie al definitief voor het halve NK.