Nieuws
Zaterdag 19 januari kwamen 22 turners van Exalto Sport in actie tijdens de tweede plaatsingswedstrijd en de districtskampioenschappen. Er werden acht medailles binnengehaald.
Bij de instappers won Jefta van Heerde opnieuw het goud en pakte Luca Hardeveld de bronzen medaille. In de categorie pupil 14 turnde Micha van Ginkel weergaloos en won de zilveren medaille. Bram Vogel werd derde in de talentendivisie. Keuzeturner Stijn Deddens veroverde knap het brons in de categorie jeugd. Bij de senioren won de Tieze van den Elsen het goud en Lorenzo Schwerdtfeger het zilver in de tweede divisie. Pieter van Norel pakte het zilver in de eerste divisie. Naast de vele medaillewinnaars plaatsten zich nog zes turners voor de Landelijke wedstrijden die in maart zullen starten.
Succes_voor_Exalto_Sport_turners 
Zaterdag 19 januari kwamn de turnsters uit de 2de divisie in Hengelo in actie. Larissa Vermeul en Jesmé Dokter turnden in Supllement B beide een goede wedstrijd. Ze wisten op het onderdeel vloer het 1e en 2e cijfer te scoren. Daarnaast werd Larissa op brug en sprong ook nog eens tweede . Bij balk moest ze helaas een val incasseren maar ze had voldoende marge om die ene punt verlies op te kunnen vangen. Jesmé eindige op een 15e plaats en Larissa mocht de gouden medaille in ontvangst nemen.
Succes_voor_Exalto_Sport_turners_1
Susan Render kon helaas niet in actie komen bij deze wedstrijd maar mede door een goed resultaat bij de eerste wedstrijd zijn alle drie de turnsters geplaatst voor de landelijke wedstrijden.