Nieuws

 Zaterdag 1 maart werd de website, www.vvlunteren-dtoernooi.nl, in het bijzijn van sponsors en relaties officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door Twan Stroomberg, speler van Lunteren D1.
Na een kort voorwoord van één van de organisatoren Johan van Beek, drukte Twan op de knop, waarna de nieuwe website op een groot scherm werd gepresenteerd. Onder applaus werd de eerste website van dit internationale evenement begroet.

Nieuwe_website_20e_Rabobank

Maas Bloemendal nam hierna het woord om de website en haar functionaliteit toe te lichten. Maasfactor communicatie is verantwoordelijk voor de realisatie van de website. Bovendien werd ook de Facebook pagina ‘VV Lunteren D Toernooi’ besproken en getoond.
Op de Facebook pagina komen veel leuke feiten en weetjes voorbij over het Rabobank toernooi, die inmiddels al 20 edities geschiedenis heeft opgebouwd. Bovendien zal Facebook actief ingezet worden tijdens het evenement zelf.
Op de website is alle informatie terug te vinden over het toernooi, de organisatie, deelnemers, historie en natuurlijk sponsoren.

Het gehele speelschema is inmiddels bekend en in zijn volledigheid te bekijken. Bovendien zijn foto’s terug zien van de vorige edities. De website van het 20e Rabobank D Toernooi zal echter constant in ontwikkeling blijven en steeds voorzien worden van nieuwe updates, www.vvlunteren-dtoernooi.nl