Nieuws
In het weekend van 13 en 14 juni werd in Almelo het Bondskampioenschap van de 1e divisie Turnen Dames georganiseerd. Bij de meerkampfinale eindigde Jedidja van Kampen op de eerste plaats en werd daarmee Bondskampioen 2015. Ook op het toestel balk haalde zij zondag de nationale titel.
Nederlands_Kampioenen_bij_Exalto_Sport 
Annelies van Dijk & Jedidja van Kampen.

Zaterdagochtend beet Jedidja van Kampen in de categorie Instap Nationaal 1 de spits af op het toestel Sprong met een score van 13,80. Na haar brugoefening moest zij een kleine achterstand inhalen en dat deed zij dan ook op het toestel balk. Met 13,95 punten scoorde ze ruim hoger dan de concurrentie en na een strakke vloer oefening eindigde zij op het hoogste podium en kon zij het goud in ontvangst nemen.
Ook bij de toestelfinales op zondag liet Jedidja een prachtige balk oefening zien, wat haar een score van 14,30 opleverde. Met ruim 0,90 punten verschil met de nummer 2 eindigde zij ook zondag op de eerste plaats. Bij het onderdeel vloer scoorde zij 13,30 punten en dat was goed voor een bronzen medaille.
 
Annelies van Dijk turnde zaterdag haar meerkamp wedstrijd en kwam zondag in actie op de toestellen sprong, brug en vloer. In de meerkampfinale eindigde zij op een 24e plaats. Zondag kwam zij in de toestelfinale op haar favoriete toestel Sprong 0,05 punten tekort en eindigde op een vierde plaats.
 
In het weekend van 6 en 7 juni wist Tieze van den Elsen op zaterdag ook Nederlands kampioen te worden in de meerkamp bij het Heren turnen in Junior 1 niveau 7. Met mooie oefeningen op alle zes de onderdelen behaalde hij een puntentotaal van 67,05 en mocht daarmee het hoogste podium betreden.
Op zondag veroverde Tieze tevens de nationale titel op het onderdeel sprong met een score van maar liefst 12,80 punten.
Max Koops kwam ook in actie op het onderdeel sprong alleen dan in junior 2 niveau 6. Hij sprong zichzelf met twee tsukahara’s naar de tweede plaats met een score van 12,28 punten.