Nieuws
 Tijdens de eerste plaatsingswedstrijd Voor sportacrobatiek D-E lijn mochten 8 teams van Exalto Sport in actie komen. Drie teams wisten een medaille te bemachtigen. De wedstrijd vond plaats in Aalten.
Het eerste team, bestaande uit Senne Ribbens, Denise van Beek en Danique van Beek, moesten al vroeg van start. Zij draaiden een hele goede oefening en werden beloond met een score van 23.000 punten. Hiermee behaalde zij de tweede plaats. In de derde wedstrijd kwamen de E-senioren en D-junioren aan bod. Uitkomende in de E lijn wisten Eline Versteeg en Floortje Harthoorn met een score van 23.950 punten op de zesde plaats te eindigen.
Bij de D-junioren kwamen twee teams in actie. Irsa Rigg, Tanja Wijnen en Floor Versteeg wisten hier het goud te bemachten en Sara van der Kuit, Demi Buis en Chelsey van de kolk behaalden het brons.
Medaillewinst_Exalto_Sportacrobaten
In de laatste wedstrijd kwamen er vier teams van Exalto Sport aan bod. Beide trio’s van D-senioren lieten een goede oefening zien, maar de concurrentie was erg sterk. Roos-Anna van Uum, Femke Houvast en Jessy Schuit behaalde een achtste plaats en het trio Sigrid Taal, Cheyenne Spruit en Quinty van de Kolk eindigde op een 9e plaats.
Bij de duo’s D senioren was de concurrentie wederom erg sterk. Toch wisten Lydiane Soetendal en Nikki Schuit een vierde plaats te behalen. Helaas net buiten de prijzen. Hun tegenstanders Clémence Spruit en Jenthe Pronk behaalde met een mooie oefening de achtste plaats!
Groepsfoto, v.l.n.r.: Team (trio) Sara van de Kuit, Demi Buis en Chelsey van de Kolk. Team (duo) Eline Versteeg en Floortje Harthoorn. Team (trio) Irsa Rigg, Tanja Wijnen en Floor Versteeg.