Nieuws
Exalto Sport turnster Ilse van Haveren heeft zaterdag 20 mei bij de districtsfinale 4e divisie in Doetinchem de bronzen medaille gewonnen. Tegelijkertijd wist Yvarr Krosse goud te winnen bij de individuele springwedstrijd in Nunspeet. Op zondag wist Alexander Lens beslag te leggen op het brons in jeugd niveau 7 bij de 3e kwalificatie Turnen Heren in Hoofddorp.
Medailles_voor_Exalto_Sport-2 
Bij de districtsfinale 4e divisie turnen dames kwamen zes Exalto Sport turnsters in actie. De junioren Eline van Ieperen, Annelot Groot-Enzerink en Ilse van Haveren turnden allen een zeer nette wedstrijd. Dat leverde Ilse uiteindelijk een knappe derde plaats op. Daardoor zal zij komend seizoen promoveren naar de 3e divisie. Eline eindigde op een 8ste plek en Annelot werd 15e van de 30 deelnemers.
Marit Goor turnde in het pupil 2 D1 niveau een mooie wedstrijd en moest genoegen nemen met een 11e plaats.
Fleur van Haveren en Wendy Krautscheid hadden in het senior D niveau een flinke uitdaging. Het deelnemersveld was namelijk samengesteld uit maar liefst 63 turnsters. Fleur van Haveren turnde echter een zeer sterke wedstrijd en scoorde hoog op brug (11.100) en het 4e cijfer op vloer (12.000). Daarmee eindigde ze op een 4e plaats wat haar ook promotie naar de 3e divisie opleverde. Wendy scoorde het 4e cijfer op brug (11.050 pnt), kwam op sprong helaas iets te kort maar eindigde toch knap op een 24ste plek.