Nieuws
Zaterdag 10 maart vond de tweede plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie onderbouw plaats in Barneveld. Voor Exalto Sport kwamen maar liefst 12 turnsters aan de start. Zes turnsters mochten een medaille mee naar huis nemen.
In dit niveau moeten turnsters zich plaatsen voor de regiofinale door middel van twee voorwedstrijden. Het resultaat van de beste wedstrijd telt daarin het zwaarste mee.
Medaille_successen_Exalto_Sport_turnsters 
In de eerste wedstrijdronde kwamen Noortje Zwaneveld en Maud Knevel in actie in het pupil 1 D2 niveau. Beiden turnden een sterke wedstrijd en ze eindigden daarmee op het podium. Maud mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen en Noortje de zilveren medaille.
Mila Biesheuvel en Tessa Visch mochten voor de tweede keer in actie komen in het Instap D2 niveau. Mila scoorde weer hoog op haar favoriete onderdeel vloer (13,100pnt) wat haar wederom een podiumplek opleverde en een bronzen medaille. Tessa kende pech op de balk en viel helaas met een koprol eraf. Ze werd uiteindelijk 8ste in een deelnemersveld van 29 turnsters wat nog steeds een knappe prestatie is.
 
Britt Jonkman liet in de tweede wedstrijdronde op elk toestel een mooie oefening zien. Op balk turnde ze zelfs voor het eerst een handstand! Ze eindigde uiteindelijk op een mooie 1e plaats. Anouk van Beek was heel zenuwachtig voor haar laatste toestel balk. Haar oefening verliep echter erg goed. Ze ging naar huis met een mooie bronzen medaille. Noortje Dubbeldam turnde een balkoefening zonder vallen en eindigde daardoor op een mooie 10e plaats. Rosa Bazuin eindigde op een 12e plaats.
 
Aan het einde van de dag behaalde Laura Vink ook het podium. Ophurken op de lage legger van de ongelijke brug lukte haar voor het eerst. Louise Boel turnde mooie oefeningen. Met onder andere een mooi cijfer op brug eindigde ze op een 5e plaats. Yara van Vliet liet met name een hele mooie sprong zien en eindigde op de 10e plaats. Jasja van de Voort had wat pech met haar vloeroefening. Maar liet daarna een hele mooie sprong zien. Ze is op een 7e plaats geëindigd.
 
Foto: Deelnemers 1e en 2e wedstrijdronde.
Achterste rij van links naar rechts: Tessa Visch, Noortje Zwaneveld, Anouk van Beek
Voorste rij van links naar rechts: Mila Biesheuvel, Maud Knevel, Rosa Bazuin, Noortje Dubbeldam, Britt Jonkman.