Nieuws
Medailles_Exalto_Sport_bij_districtsfinaleJesmé Dokter en Yuwei van Middendorp wonnen respectievelijk de zilveren en bronzen medaille bij de districtsfinale van de 3e divisie Turnen Dames. Samen met Annika Rigg (5e) wisten deze drie turnsters zich namens Exalto Sport te kwalificeren voor de landelijke halve finale.
 
Zaterdag 20 februari mocht Lu Kai v.d. Goot de spits afbijten bij de districtsfinale. Helaas viel zij met de radslag van de balk, maar haalde een hoge score op vloer, wat haar uiteindelijk een 16e plaats opleverde.
In de tweede wedstrijdronde kwamen vier Jeugd turnsters in actie. Jesmé begon sterk op het toestel sprong (12,175) en sloot de wedstrijd goed af op vloer (12,20). Ondanks een val bij het toestel balk mocht zij het zilver in ontvangst nemen.
Ook Annika Rigg begon goed op sprong (12,10) en zij liet een strakke balkoefening zien. Op vloer moest zij een val incasseren en eindigde op de 5e plaats. Yuwei turnde een constante wedstrijd en maakte geen fouten. Haar vloeroefening werd beloond met 12,15 punten en daarmee mocht zij het brons in ontvangst nemen.
Lara Steinbusch begon niet fit aan de wedstrijd, maar ondanks dat liet zij een goede brugoefening zien en haalde het 4e cijfer op vloer. Helaas liet zij op balk punten liggen, waardoor een hoge klassering werd uitgesloten.
Tot slot kwam de junior turnster Marijne Vermeulen in actie in de turnhal in Winterswijk. Marijne was als laatste turnster toegevoegd aan de deelnemerslijst van de finale. Marijne turnde een goede wedstrijd en eindigde uiteindelijk op een 19e plaats in een deelnemersveld van 36 turnsters.
 
Groepsfoto jeugd en junior turnsters (van links naar rechts: Marijne Vermeulen, Jesmé Dokter, Lara Steinbusch, Annika Rigg, Yuwei van Middendorp)