Nieuws
Afgelopen competitie zijn diverse teams kampioen geworden bij ‘TC Lunteren’. Het gaat om ‘Mix 3 17+’ met daarin Annemieke Hendriks, Frances Berkhof, Carlien van Veldhuizen, Sander van Veldhuizen en Anton van der kuur, ‘Heren 35+’ met daarin Andre Galetzki, Ab Hooijer, Marien Kant, Jan van Wakeren, Sippe Hogeboom en Peter Groot en ‘Dames dubbel 17+’ met daarin Marjan Blotenburg, Bea van Wakeren, Riet Arissen, Gea Fluit en Coby Engelen
 
Het was een spannend strijd de afgelopen weken, maar met resultaat! Afgelopen zaterdag vond de finalewedstrijd van ‘T.C. Lunteren 3’, in de ‘Gemengd 17+’ 3e klasse, plaats in Ede tegen ‘Teskwik 3’. Een 3-2 winst was voldoende voor het kampioenschap. Met wat gezonde kampioenspanning in het lichaam werd er gestart met de singels. Carlien won met 6-1, 6-2. Anton had een pittige 3-setter van 2,5 uur in de brandende zon. De eerste set werd verloren met 7-5, maar hij vocht zich terug in de wedstrijd en zorgde met de overwinning voor een 2-0 voorsprong. Tina Geytenbeek en Frances konden het vervolgens met de dames dubbel beslissen en dit deden ze! Het plaatje was helemaal compleet toen ook de heren dubbel en de gemengd dubbel werden gewonnen en het team met een prachtige 5-0 overwinning terug naar huis kon.
 
Het ‘Heren 35+’ heeft een weekend ervoor al het kampioenschap binnen gehaald. Zij waren de laatste speelronde vrij, waardoor het kampioen voor hen al bekend was. Zij hebben op 20 mei 4-2 gewonnen van directe concurrent V.T.C. 2. Zij begonnen de dag goed door de eerste twee singels eenvoudig te winnen. De spanning was weer even terug nadat de derde wedstrijd verloren ging. Gelukkig werd dit snel goed gemaakt door zowel nog een singel als een dubbel te winnen. Hiermee was het kampioenschap een feit.
 
‘Dames dubbel 17+’ op de dinsdagmorgen is sinds 23 mei al kampioen. Zij zijn uiteindelijk zelfs uitgelopen tot een voorsprong van 6 punten. De kampioenswedstrijd mochten zij spelen tegen Stroe. De eerste wedstrijden waren nog spannend. Er werd zelfs nog een driesetter gespeeld door Gea en Marjan, maar zij wisten deze na een spannende 3e set te winnen. De overige wedstrijden werden makkelijk gewonnen, waardoor het team met het maximale resultaat van 4-0 naar huis kon.
 
 
v.l.n.r. Sander van Veldhuizen, Carlien van Veldhuizen, Anton van der Kuur, Frances Berkhof (ontbrekend op foto Annemieke Hendriks)