Nieuws
In de gymzaal aan de Kerkhoflaan in Lunteren worden door ‘Sportschool Venendaal’ judo-lessen gegeven. Deze judo-lessen zijn op zaterdagochtend en staan onderleiding van Bram Kuipers.
De eerste groep is op zaterdag: 09.00 – 10.00 uur: 5 t/m 9jaar & de tweede groep is van 10.00 tot 11.00 uur: 9 t/m 13jaar. Alle lessen zijn voor jongens en meisjes. Nieuwe leden en vriendjes/vriendinnetjes zijn van harte welkom.
 
Over een paar weken is het examen (=slippendag); zaterdag 18 februari. De judoka’s laten zien wat ze de vorige periode hebben geleerd en ontvangen na afloop een nieuwe kleur slip of band.
Ook is het mogelijk om meerdere keren per jaar met wedstrijden mee te doen. Dit kan intern bij “Sportschool Venendaal” (bijv. het Vanentoernooi – Sinterklaastoernooi of Clubkampioenschappen) – maar ook extern = door het hele land. In Ede kan ook worden deelgenomen aan de Judo Wedstrijdtraining.
 
 
Als je nu inschrijft als nieuw lid kun je bovendien profiteren van de actie; krijg een GRATIS judopak en/of de 1e 3 maanden slechts 10 euro per maand.
 
Voor Zelfverdediging – Karate – Jiu jitsu of Fighting jitsu moet je bij de sportschool in Ede zijn (Noord kant). Hier zijn, voor kinderen (vanaf 3 jaar) en jongeren, naast Jongeren Fitness, tal van Budo-sporten te beoefenen.
Volwassenen kunnen ook nog eens terecht voor Dames & Heren conditie training, Hatha Yoga, Aerobics, Steps-Pump en een Slank Fit-cursus.
 
Voor meer informatie kunt u bellen met de sportschool, 0318-637537, of mailen: info@sportschool-venendaal.nl