Nieuws
Zaterdag 18 april vond de regiofinale van divisie 4 en 5 keuze oefenstof plaats in Amsterdam. Jasmijn Middelman, Lotte Heij, Janet van de Brink en Lindsay van Holland (allen Turnclub P.i.T) kwamen in actie. De turnsters wisten zich te plaatsen voor de hoogst haalbare wedstrijd van hun niveau, de districtsfinale. Jasmijn Middelman werd zelfs kampioen!
 
Jasmijn Middelman (Jeugd F) turnde een keurige wedstrijd zonder grote fouten. Ze stond een tijdje tweede in het klassement, maar haar mooie brugoefening zorgde ervoor dat ze alle concurrentie achter zich kon laten.
Lotte Heij (junior E), turnde een prima wedstrijd, maar moest de balk helaas eenmalig vroegtijdig verlaten wat haar een vol punt kostte. Zij eindigde op een mooie achtste plaats.
Janet van de Brink en Lindsay van Holland (junior F) turnden op alle toestellen mooie oefeningen. Janet probeerde zelfs een nieuwe sprong uit, met succes. Beide dames hadden echter wat ruzie met de balk. Linsday viel twee keer en van Janet één keer. Het was echter genoeg voor de dames om zich te plaatsen voor de finale. Janet werd negende en van Holland vijftiende.