Nieuws
Zaterdag 25 maart vond het districtskampioenschap 2e divisie turnen plaats in Amsterdam. Turnclub P.i.T ging met driemaal eremetaal naar huis.
Ilse_Heuseveldt 
De onderbouwers mochten de spits afbijten. Izzie Schardijn (pupil 1 N2) begon haar wedstrijd met een ijzersterk balkoptreden wat haar een score boven de 14 puntengrens gaf. Het was een spannende strijd in haar categorie want het verschil met nummer 1 was maar 0.1 punt. Schardijn mocht knap de bronzen plak mee naar huis nemen.
 
Ook de instappers moesten hun wedstrijd op balk beginnen. Quinty van Ingen steeg boven zichzelf uit met een plaatje van een oefening, wat haar een ruime 14 opleverde (2e plek op dit toestel).
Rozemarijn de Bree had zaterdag helaas niet zo haar dag. Ze eindigde op een 16e plaats.
 
Ilse Heuseveldt en Marleen Epskamp (Jeugd D) begonnen erg sterk op vloer en zetten direct de hoogste scores van de wedstrijd neer. Op sprong turnde Ilse een prachtige tsukahara. Marleen had helaas wat pech op sprong. De dames sloten hun wedstrijd af met twee stabiele balkoefeningen! Ilse haalde een monsterscore. Ilse pakte goud met drie punten verschil van de nummer twee. Marleen werd 9e.
 
Steffanie Bos, Emma van Eden en Daantje de Vries (Jeugd N4) waren erg aan elkaar gewaagd en begonnen sterk op brug. Op balk was het Daantje die een plaatje van een balkoefening neerzette en op sprong steeg Steffanie boven de rest uit met haar eerste plek. Op vloer waren de meiden alle drie sterk. Daantje pakte knap brons, Emma werd 10e en Steffanie 11e.
 
Jasmijn Middelman (Junior D) sloot de dag af voor P.i.T. Op vloer en sprong turnde zij keurige oefeningen. Ook brug was naar behoren, maar het cijfer viel hier erg tegen. Helaas kon ze haar wedstrijd op balk niet goed afmaken en moest het toestel vroegtijdig verlaten. Uiteindelijk werd Jasmijn respectievelijk 33e van de 54 turnsters.