Nieuws
Een_geheel_P.i.T_podium_in_KesterenDe turnsters van Turnclub P.i.T die uitkomen in de D2 en D3 oefenstof lieten zaterdag in kesteren een mooi visitekaartje achter! In de categorie pre instap D2 wist P.i.T het hele podium te bezetten van nummer 1 t/m 5. Daarnaast werden er nog 2 gouden en 1 bronzen medaille behaald.
 
Jaylin Askamp, Esmee van Beek en Laura Sinia beten gisteren morgen de spits af in categorie Instap D2. Jaylin kon haar concentratie er niet helemaal bij houden en beging wat schoonheidsfoutjes. Ze eindigde op de 14e plek. Esmee was net opgeknapt van een griepje, maar in de wedstrijd zag je haar opbloeien. Ze heeft genoten van haar wedstrijd en pakte een mooie 4e plek. Laura steeg vandaag boven zichzelf uit. Met een strakke vloeroefening en een mooie sprong pakte ze de 21e plek
Daarna was het de buurt aan de pupillen 1 D3 Maureen Eggink en Gwendolyn Timmermans en Jeugd D3 turnster Meike Zeldenrust. Maaike van de Lagemaat kon vandaag helaas niet mee doen. Maureen turnde een nette wedstrijd met hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Desondanks mocht ze de hoogste plaats op het podium innemen! Gwendolyn liet vandaag mooie vooruitgang zien op vloer. Op balk liet ze wat puntjes liggen door wiebeltjes. Ze eindigde op de 6e plaats. Voor Meike Zeldenrust was het spannend of ze de wedstrijd helemaal mee kon turnen door een schouderblessure. Ze heeft zich er door heen weten te slaan en dat werd beloond met een welverdiende 1e plaats.
 
Puck van Ginkel, Jaliyah en Nevaeh Manuputty, Sophie Oomens, Evy de Vries, Jaylee Druijff en Taylor Hazeleger mochten de dag afsluiten. Zij turnen allen in de categorie pre instap D2. De dames turnden zichzelf naar een prachtig P.i.T-podium en zelfs alle turnsters wisten bij de beste negen te eindigen! Goud was voor Jaylee, zilver voor Sophie, Brons voor Jaliyah, Nevaeh en Taylor. Puck en Evy werden knap 7e en 9e.