Nieuws
De acroteams van Exalto Sport hebben goede zaken gedaan bij de tweede plaatsingswedstrijd op zaterdag 3 maart in Vriezenveen. In de categorie senioren damesparen c-niveau wisten twee teams van Exalto Sport het podium te behalen. Ook bij de jeugd damesparen d-niveau was er een podiumplaats voor Exalto Sport.
 
In de ochtend begonnen de twee c-niveau damesparen van Exalto Sport met de tempo oefening. Het team van Eline & Floor Versteeg wist de tempo oefening bij deze wedstrijd goed door te komen. Ze zijn voor een andere serie gegaan die ze beter beheersen. Vervolgens wisten ze ook een goede score te halen bij de balans oefening. Ze mochten hierdoor de gouden medaille in ontvangst nemen en zijn zeker van plaatsing voor het Oost Nederlandse Kampioenschap.
 
Het team van Sterre & Roosmarijn dat eveneens in het c-niveau deelneemt heeft ook twee nette oefeningen laten zien. Helaas hebben ze veel technische aftrek gekregen voor een van de streksalto’s omdat de benen even krom waren. Ze mochten bij deze wedstrijd de bronzen medaille in ontvangst nemen. Dit team heeft zich daarmee ook geplaatst voor het Oost Nederlandse Kampioenschap.
 
Voor het team van Noa & Bodil was het de taak om de puntenlimiet van 20,500 punten te halen. Het is ze gelukt om de hele oefening goed door te komen. Ook het handstandonderdeel waarbij ze de vorige keer moeite hadden zag het er nu strak uit. De oefening werd beloond met een score van 21,050 punten. Dit was goed voor de tweede plaats. Ze zijn ook verzekerd van doorstroom naar het Oost Nederlandse Kampioenschap.
 
Tijdens de middagwedstrijd kwam nog een team van Exalto Sport in actie. Dit was de senioren damesgroep c-niveau bestaande uit Cheyenne, Clemence & Ruth. Ze kunnen tevreden terugkijken op deze wedstrijd met een persoonlijk puntenrecord.
 
Deze wedstrijd was ook erg spannend voor het team van Irsa, Tanja & Sterre. Vanwege langdurige en hoge koorts moest dit team zich uiteindelijk afmelden. Echter hebben ze bij de eerste plaatsingswedstrijd de derde plaats behaald. De hoogst behaalde plaats bij een van de twee plaatsingswedstrijden voor de doorstroming. Aan het einde van de dag werd duidelijk dat ook dit team geplaatst is voor het ONK.