Nieuws
Zaterdag 13 januari heeft Vienne Hartjes overtuigend goud gewonnen bij de 1e plaatsingswedstrijd 6e divisie turnen dames. Ze wist op alle toestellen het hoogste cijfer te scoren.
Goud_voor_Vienne_Hartjes 
Deze eerste plaatsingswedstrijd in Twello stond in het teken van de bovenbouw turnsters uit de 5e en 6e divisie. In de eerste wedstrijdronde wist Exalto Sport turnster Vienne Hartjes in het jeugd 2 supplement H niveau overtuigend goud te pakken in de meerkamp. Ze heeft op alle toestellen het hoogste cijfer gescoord en de turnster op de tweede plaats moest maar liefst 4 punten toegeven. Olivia van Veldhuizen kwam ook in actie in dezelfde wedstrijd. Zij eindigde op een negende plaats.
 
Janieck van Westeneng (junior supplement F) en Sara van de Kuit (senior supplement E) namen deel aan de 3e en 4e wedstrijdronde van de dag. Beiden uitkomend in de 5e divisie. Op brug en balk liet Janieck mooie oefeningen zien. Op balk behaalde zij zelfs het derde cijfer. Op vloer ging het helaas mis. Ook bij sprong kwam ze niet helemaal lekker uit waardoor ze haar sprong niet kon maken. Hierdoor bleef een hoge klassering uit.
In de laatste ronde was het de beurt aan Sara. Deze turnster kwam helaas wat tekort op de brug maar liet op de andere toestellen zien dat ze hier zeker thuis hoort! Met een mooie vloer- en balkoefening mag ze tevreden terugkijken op deze eerste wedstrijd!