Nieuws

 Zaterdag 15 februari vond in Lichtenvoorde de tweede plaatsingswedstrijd sportacrobatiek D/E niveau plaats. Dit leverde een eerste en tweede plaats op voor de twee deelnemende acro-teams van Exalto-Sport.

Exalto_Sport_acro-teams

Rosanna van Uum & Quinty van de Kolk mochten in de ochtend als derde de vloer op. Ze lieten een zeer mooie oefening zien, die beloond werd met een score van 25.000 punten. Tot op het laatste moment was het een spannende wedstrijd, en met deze hoge score werden ze verdiend 2e.
Na de concurrerende teams op de vloer gezien te hebben mocht het D-team, bestaande uit Rinske Bakker, Karlijn Swaen en Annelot Groot-Enzerink, in het laatste blok zelf in actie komen. Dit trio liet een foutloze oefening zien, waarin met name de goed uitgevoerde tempo-onderdelen opvielen. Ze kwamen uit op een mooie score van 25.833 punten. Deze score bracht hun net als bij de eerste plaatsingswedstrijd naar een eerste plaats en zo kregen zij opnieuw de gouden medaille omgehangen.

Beide teams hebben zich door middel van deze mooie resultaten geplaatst voor de regiofinale. Tijdens deze finale op 8 maart zullen alle E en D teams van Exalto-Sport in actie komen.

Foto: Gouden trio, Karlijn Swaen, Rinske Bakker en Annelot Groot-Enzerink met de begeleiders Elsa Boonstra en Anouk Swaen.