Nieuws

Bij de districtsfinale Groepsspringen liet het team van Exalto Sport opnieuw zien dat zij in vorm zijn. Op alle drie de springtoestellen wisten zij het goud te bemachtigen.
Het mix-team, bestaande uit Hugo Elzenaar, Biense Wielstra, Henrike van der Mel, Laura Engelen, Sophie Martens, Debbie Leeftink en Annelies van Dijk, moesten zich zaterdagochtend vroeg melden in Haaksbergen, waarbij de beste teams uit de provincie Gelderland en Overijssel streden om het kampioenschap. Om 08.15 uur kwam het team al in actie op de pegasus met minitramp. Hun sprongenreeks werd gewaardeerd met 23,77 punten. Op het onderdeel minitramp liet het team een sterke reeks van sprongen zien. De serie werd afgesloten met een dubbele salto met halve draai, waardoor het team een hoge moeilijkheidswaarde liet zien. Met ruim 7 punten verschil eindigde zij op de eerste plaats.
Begin van de middag kwam het team nog in actie op pegasus met plank. Op dit onderdeel maakte zij het verschil door de sprongenreeks netjes uit te voeren, waardoor zij hoge punten scoorden in de uitvoering. Aan het einde van de wedstrijddag mochten zij dan ook drie keer de gouden standaard in ontvangst nemen.

Gouden_springteam_Exalto
Op de foto: Van links naar rechts boven: Biense, Hugo, Laura, Raymond (trainer), Henrike
Van links naar rechts beneden: Annelies, Debbie, Sophie