Nieuws
Bij de 2e plaatsingswedstrijd van de 2e divisie Turnen Dames heeft Madelief van der Linden het goud gewonnen en Linde Steinbusch brons. Hiermee hebben zij zich geplaatst voor de landelijke ¼ finales in deze divisie.
 
Madelief van der Linden startte op het onderdeel balk, wat normaliter een van haar betere toestellen is. Helaas maakte ze wat kleine foutjes, maar ze pakte op zowel vloer als brug weer veel punten terug op de concurrentie. Ze mocht daardoor het goud in ontvangst nemen. Linde Steinbusch turnde een goede wedstrijd en mede dankzij een hoog cijfer op balk, een 10.90, wist zij het brons veilig te stellen.
 
De instap turnsters Jeliza v.d. Meene, Lu Kai van der Goot en Denise Reuvers lieten duidelijke verbeteringen zien op brug en balk ten opzichte van hun eerste plaatsingswedstrijd in december. Met name op vloer kwamen zij echter nog tekort voor een hoge klassering.
Madelief en Linde hebben zich door deze goede prestaties geplaatst voor de landelijke kwartfinales, welke in maart georganiseerd zullen worden.