Nieuws
In het weekend van 13 en 14 juni werden in Enschede de toestelkampioenschappen 4e t/m 6e divisie Turnen Dames georganiseerd. De turnsters van Exalto Sport behaalden hier drie gouden, één zilveren en drie bronzen medailles.
Goud_Exalto_Sport_turnsters
Turnsters 4e selectie met medaille winnaars Sara vd Kuit en Anne Zwakenberg.

 In de eerste wedstrijd beten Fabienne van den Berg en Annelot Groot Enzerink het spits af in het Jeugd G niveau. Annelot turnde sterk op brug en kreeg daarvoor de bronzen medaille omgehangen. Fabienne wist ondanks een val een mooie score neer te zetten op het onderdeel balk. Ze werd hiervoor beloond met een derde plaats. Fleur Noorlander turnde in het senior E niveau haar beste vloeroefening van het seizoen en scoorde 11,05 punten. Helaas bleek dit niet genoeg voor het podium.
 
In de tweede wedstrijdronde turnden Elisa Roes, Marischa Roes en Sofie Klaver hun eerste wedstrijd voor Exalto Sport in het jeugd H niveau. Ze kwamen in actie op de onderdelen sprong en vloer. Helaas waren de medailles nog te hoog gegrepen. Voor Ischa Hofstede was dit haar eerste turnseizoen. Ook deze turnster heeft het erg goed gedaan, echter bleek de concurrentie van hoog niveau.
Anne Zwakenberg en Sara van de Kuit wisten beiden op hun twee favoriete toestellen een medaille te bemachtigen. Voor Anne was dit goud op sprong en brons op brug. Sara kreeg voor zowel vloer als balk het goud omgehangen. Senior turnster Kelly de Haas heeft dit jaar weinig kunnen trainen maar heeft toch een mooie wedstrijd weten te turnen.
Laura Engelen heeft vorig jaar besloten om te stoppen met turnen maar vond het toch wel leuk om een toestelfinale mee te pakken. Dit bleek een goede keus. Met een geïmproviseerde balkoefening wist zij een zilveren medaille te winnen.