Nieuws
Het wedstrijdseizoen bij de afdeling Turnen Dames van Exalto Sport is succesvol van start gegaan. In Winterswijk werden de clubteamwedstrijden georganiseerd, waarbij vijf Exalto Sport teams in de verschillende niveaus in actie kwamen. Er was twee keer goud, één keer zilver en twee keer brons, waardoor alle teams in de prijzen zijn gevallen.
Goede_start_teams_Exalto_Sport 
Zaterdag beet het team in het niveau supplement G & H de spits af en deden dat overtuigend. Annelot, Ischa en Fabienne scoorde mooie cijfers op vloer, terwijl Fabienne en Joëlle met hun balkoefeningen zorgde voor punten. Het team eindigde na vier toestellen dan ook op de eerste plaats.
Het team, wat uitkwam in supplement F, wist het zilver te bemachtigen. De turnsters Demi, Manou, Ilse, Fleur en Sara behaalde hoge cijfers op het toestel Brug en ook wisten drie turnsters meer dan 11,00 punten te scoren op balk.
 
Zzondag kwamen in het niveau supplement E twee teams in actie. Het team met Jesmé, Annika, Yuwei, Roos en Tessa scoorde hoge cijfers op het toestel Vloer en eindigde op de eerste plaats.
Het tweede team, bestaande uit Eline, Fleur, Tessa en Emma lieten goede balkoefeningen zien, waardoor zij het brons in ontvangst mochten nemen.
Tot slot kwam in supplement D nog één team in actie, bestaande uit Stevie, Marijne, Else en Wendy, aangevuld met de oud-turnsters Elsa en Karlijn. Een aantal moeizame brugoefeningen werden gecompenseerd door een aantal sterke balkoefeningen. Het team scoorde met elkaar 131,68 punten en eindigde als derde.