Nieuws
Zaterdag 11 mei stonden twee finales op de agenda voor de turnsters van de tweede selectie van Exalto Sport Lunteren. In Ede vond de regiofinale 5e divisie turnen dames plaats.
Mila Biesheuvel kwam daar in actie. Na twee podium plaatsen bij de plaatsingswedstrijden was het spannend of er ook in de finale een medaille in zou zitten. Mila turnde echter zonder fouten en wist hiermee de derde plaats in beslag te nemen. Met een mooie bronzen medaille kijkt ze tevreden terug op het turnseizoen en kan ze gaan trainen voor het volgende turnseizoen.
Floor_Versteeg
Lu Kai van der Goot (links) en Floor Versteeg.
 
Floor Versteeg mag zich sinds dit weekend Districtskampioen noemen in het jeugd 2 Supplement F niveau. De regiofinale 4e divisie werd geturnd in Hengelo.
Floor Versteeg en Lu Kai vd Goot kwamen al vroeg in de ochtend in actie. Floor turnde een fantastische wedstrijd en mocht daardoor het hoogste podium betreden en kreeg het goud omgehangen. Lu Kai van der Goot maakte geen grote fouten maar werd streng beoordeeld. Ze eindigde in hetzelfde niveau op de 16e plaats.