Nieuws
Het sportacrobatiek damespaar van Hanna Sinia & Mayra Manders is met een score van 21,360 punten vijfde geworden tijdens de tweede plaatsingswedstrijd op zaterdag 10 februari in Winterswijk.
Aan het begin van de oefening lukte het helaas niet om het onderdeel van de handstand-piramide lang genoeg aan te houden. Ze wisten vervolgens echter goed de draad weer op te pakken waardoor ze een goede eindscore hebben behaald.
Vanwege deze score zijn ze als derde team van de junioren e-niveau uit Gelderland door naar het Oost Nederlandse Kampioenschap. De doorstroming wordt bepaald op basis van de hoogst behaalde plaats van twee wedstrijden en vervolgens telt het hoogste gemiddelde indien meerdere teams dezelfde plaats hebben behaald.
Finale_plaatsen_voor_exalto_sport 
De districtsfinale 3e divisie turnen dames vond plaats op zaterdag 10 februari plaats in Doetinchem. Babet Helming (Instap N3) heeft zich met een knappe 8ste plek geplaatst voor de landelijke halve finale. Op het onderdeel vierkante vloer maakte zij een foutje. Balk, brug en sprong verliepen erg goed. Bij de junioren had Ilse van Haveren zich samen met Yuwei van Middendorp geplaatst voor deze districtsfinale. Ilse moest zich echter helaas afmelden vanwege de griep. Een gelukje voor Lara Steinbusch. Zij stond eerste reserve en mocht daardoor toch deelnemen. Lara turnde een stabiele wedstrijd en plaatste zich daarmee zelfs voor de landelijke halve finale. Yuwei had helaas een mindere goede wedstrijd en moest bij het onderdeel vloer helaas opgeven door een ontwrichte elleboog. De senioren moesten zich laat op de avond nog opmaken voor de districtsfinale. De balkoefening van Céline Labrie verliep niet zoals gewenst en haar vloeroefening werd scherp beoordeeld de jury. Fleur van Haveren en Ronne Pater turnden een goede wedstrijd en zijn beide door naar de landelijke halve finale.