Nieuws
Afgelopen weekend hebben twee teams uit de C-lijn van Exalto Sport zich gekwalificeerd voor het NK in Ahoy te Rotterdam.
Er deden 34 teams mee in het C-niveau in deze halve finale. Daarvan konden slechts zeven teams zich plaatsen voor de NK finale.
Exalto_Sport_acrogym_kwalificeert 
Het sportacrobatiek trio bestaande uit, Lotteke Blok, Rinske Bakker en Tanja Wijnen, liet twee prachtige oefeningen zien. Voor hun balansoefening kregen zij 25,600 punten en voor de tempo oefening scoorde ze zelfs nog iets hoger (25,800pnt). Dit resulteerde in een totaal score van 51.400 punten wat goed was voor een mooie vierde plaats!
Voor het team van Claudia Engelen, Debbie Leeftink en Sterre Mijnten was het nog spannend, want door een blessure van Claudia leek hun halve finalefeest in duigen te vallen. Gelukkig kon het team op het laatste moment toch nog deelnemen en werden de dames beloond met een knappe vijfde plaats met een puntentotaal van 51.200 punten. Voor zowel de balans oefening als de tempo oefening scoorde het trio 25,600 punten.
 
Foto 1: Groepsfoto: van links naar rechts. Trainster Anouk Swaen, Trio (Claudia Engelen, Debbie Leeftink en Sterre Mijnten), Trio (Rinske Bakker, Sofie Wijnen en Lotteke Blok), Trainster Desire van Rossum.