Nieuws

De badmintonvereniging van Exalto Sport heeft voor het eerst sinds de oprichting een team samengesteld om deel te nemen aan de door de Nederlandse Badminton Bond georganiseerde najaarscompetitie 2013.
Het doel hiervan was om leden te laten ervaren dat regelmatig spelen tegen onbekende tegenstanders een andere aanpak nodig heeft om succesvol te zijn.
De najaarscompetitie werd afgesloten met een plaats in de middenmoot.

Exalto_Badminton_kampioen

Zonder plankenkoorts, maar met duidelijke afspraken in het veld zijn de enthousiaste recreanten de voorjaarscompetitie 2014 begonnen. Dit resulteerde uiteindelijk in het kampioenschap!
Misschien dat bij het lezen hiervan badmintonners die in het verleden bij een vereniging hebben gespeeld nu weer de kriebels krijgen en zich melden bij Exalto Badminton Lunteren.
Net zo welkom zijn onervaren spelers die bij ons, als ze dat willen, training krijgen in deze dynamische sport.

Wilt u de sfeer en het spel van deze vereniging proeven dan kunt u een maand lang gratis meespelen voordat u besluit om lid te worden.
Adres: Ut Sporthuus, Wormshoefweg 6, 6741ZG Lunteren
Speeldagen:Maandag: van 20.00 tot 22.00 uur, Donderdag: van 21.00 tot 22.30 uur. Dit zijn ook de inloopdagen en voor meer informatie email: j.p.caris@xs4all.nl