Nieuws
Afgelopen weekend vond de halve finale plaats van divisie 2 en 3. Zes turnsters van P.i.T streden dit weekend om tickets voor het NK. Nog vijf turnsters zijn in een ander weekend aan de beurt. Voor Steffanie Bos en Ilse Heuseveldt was er zilver, voor Britt Keizer ruimschoots goud.
Eremetaal_Turnclub_P.i.T_op_halve_finale_NK 
Derde divisie
Zaterdag was het de beurt aan de derde divisie turnsters van P.i.T. met Floortje Bleijenberg, Steffanie Bos en Robin Tjon.
Bos (pup 2 N3) liet een super wedstrijd zien en mocht het zilver en dus ook het NK ticket mee naar huis nemen. Daarnaast won zij ook nog een toestelfinale sprong en is ze reserve op brug en balk.
Bleijenberg (Pup 1 N3) liet punten liggen op rek, maar pakte mooie scores op de andere toestellen. Ze moet het doen met de reserveplaats (9e), maar turnt wel sowieso een toestelfinale balk!
Tjon had mooie kansen, maar zat in een baan met te zware concurrentie om deze waar te maken. Wel maakt ze nog een kleine kans op het ticket want ze werd tweede reserve (9e).
 
Tweede divisie
Zondag kwamen Lieke Snoijink, Ilse Heuseveldt en Britt Keizer in actie.
Snoijink (pup 1 N2) turnde een prima wedstrijd, maar ze redde het dit jaar helaas niet.
Heuseveldt (jeugd N3) turnde een top wedstrijd! Op haar minste toestel, balk, turnde ze het beste. Op brug pakte ze een toestelfinale. Allround werd Heuseveldt heel knap tweede.
Keizer (junior C) sloot de dag goed af met vier top oefeningen. Helaas was het programma iets aangepast vanwege een rugblessure en turnde ze met pijn. Haar doorzettingsvermogen is zo groot, dat ze de concurrentie met ruim drie punten achter zich liet en het goud pakte. Daarnaast pakte ze ook nog twee toestelfinales, namelijk op brug en balk.