Nieuws
In Dordrecht turnde Jesmé Dokter het Bondskampioenschap 3e divisie Turnen Dames. Op zaterdag haalde zij een derde plaats in de meerkamp finale en op zondag won zij opnieuw een bronzen medaille bij de sprongfinale.
Drie_keer_brons_Exalto_Sport 
Annelies van Dijk maakte het feest compleet door een derde plek bij haar halve finale in de 1e divisie. Prestaties die de verwachtingen hebben overtroffen.
Tijdens het Bondskampioenschap turnde Jesmé in de leeftijdscategorie tegen de beste 36 turnsters uit het hele land. Ze startte overtuigend met een 12,15 op vloer. Ook op sprong liet zij twee sprongen tot stand zien, wat een 12,30 opleverde. Op brug liet ze een goede oefening zien en op balk hield ze haar zenuwen onder bedwang en scoorde met 11.533 het 2e cijfer van de dag. Hiermee won zij het brons. Op zondag kwam Jesmé in actie op het toestel sprong. De sprong met een halve draai in de eerste vluchtfase en een hele draai in de 2e vluchtfase werd prima uitgevoerd en leverde haar 11,884 punten en een bronzen medaille op.
 
Op zondagochtend had Annelies van Dijk de opdracht om bij halve finale 1e divisie een plek te bemachtigen voor de landelijke finale. Annelies scoorde op het toestel sprong een 12,60 en wist zich daarmee te plaatsen voor de toestelfinale. Voor haar brugoefening met dubbel salto af tot stand kreeg zij 10,80 punten. Hoewel de balk niet haar favoriet is, wist zij de schade te beperken. Met een puntentotaal van 45,550 wist ook zij het brons in de wacht te slepen en daarmee was een plek bij het Bondskampioenschap veilig gesteld.
 
Foto: Jesmé Dokter bronzen medaille landelijke meerkampfinale 3e divisie.
Fotograaf: Annemarie van Deelen